Ce afectiuni pot trata?

In continuare ma voi referi la vindecari energetice si bio-informationale. Deseori terapiile ajuta la vindecarea corpului fizic, dar ele restabilesc in primul rand echilibrul energetic si bio-informational.

Terapiile pe care le practic se adreseaza energiei si informatiei vii din organism. Ele ajuta deblocarea si echilibrarea energiilor si corectarea matricii informationale a lor.

Este posibil sa va pot ajuta daca aveti probleme legate de:

-energia creierului sau a ochilor

-energia sistemului endocrin (pot beneficia in special glanda hipofiza, tiroida, timus, glandele suprarenale si in anumite situatii pancreasul)

-energia inimii si a plamanilor

-energia ficatului, bilei, splinei, stomacului si intestinului subtire, pancreasului

-energia rinichilor, aparatului genital

-dezechilibre energetice majore ale organismului provenite din situatii legate de malignitate

Pot sa ma pronunt in privinta unor situatii individuale dupa ce am posibilitatea sa fac o evaluare bio-info-energetica a clientului respectiv.

***

-Nu se pot trata prin metodele pe care le folosesc: dezechilibre care provin din situatii legate de infectii, virusuri, anumite probleme legate de sistemul osteo-articular si nici dezechilbre care provin din situatii psihiatrice.

***

-Desi am reusit sa ajut intr-un mare numar de situatii in ultimii 25 de ani, nu pot sa garantez rezolvarea nici unei situatii particulare, pot doar sa fiu un catalizator al acestei rezolvari.

***

-Pentru afectiuni ale sanatatii recomand in primul rand prezentarea la medic si abia apoi la cabinetul de terapii complementare. Nu primesc la terapie decat persoane care sunt sub supraveghere medicala de specialitate deoarece terapile complementare nu pot sa se substituie tratamentelor medicale.