Aurora din Italia

“Atunci cand elevul este pregatit, maestrul apare.

Exact asa mi s-a intamplat si mie!

Toti cred ca ne punem anumite intrebari, avem nedumeriri, cautam raspunsuri in cele mai neasteptate feluri. Mie viata mi-a aratat o multime de fete, unele frumoase, altele de-a dreptul hidoase.

Am multumit intotdeauna pentru ele, le-am considerat lectii si, mai ales, am multumit ca n-au lasat traume. Ca si cum o mana nevazuta m-a ocrotit. Asta mi-a starnit curiozitatea, inca de copil si am inceput sa caut raspunsuri. Mai intai in carti am cautat. Ani de zile am fost fidela bibliotecilor. Istorie, religie, esoterism, cunoastere de orice fel, nu mai conta! Citeam orice imi cadea in mana! Apoi accesul la internet a largit mult aria de cercetare, dar a trebuit sa invat sa fac diferenta intre adevar si falsitate. Asa am descoperit inauntrul meu un detector de minciuni infailibil: intuitia.

E frumos sa vorbesti despre spiritualitate! Discutii savante delicat servite cu o ceasca de ceai. Dar spiritul practic de fecioara nu m-a lasat sa ma opresc doar la discutii. Voiam mai mult, voiam dovezi si aplicatii practice! Asa ca pe lista de planuri si dorinte a acestui an,s-a aflat la loc de cinste dorinta mea de a materializa in vreun fel toata cunoasterea pe care o acumulasem in ultimii ani.

Bineinteles ca nu aveam nici cea mai mica idee de cum se va intampla asta! Am apelat la Dumnezeu ca de fiecare data cand am o problema care ma depaseste si, desi mie mi se parea absolut imposibil de realizat, a aparut solutia perfecta pentru mine: cursuri on line! Traiasca tehnologia!

Am fost sceptica la inceput! Cum locuiesc in afara Romaniei, mi se parea un vis sa particip la cursuri sau conferinte unde sa pot pune intrebari care ma framantau. Dar am zis, hai sa incerc, vedem ce iese!

M-am inscris la cursurile de incepatori ale lui Stefan Pusca, cursul de meditatie si cel de radiestezie. Cursul a durat opt saptamani, in sedinte saptamanale de cate doua ore sau chiar mai mult, timp in care eu am trecut incet, incet la faza de efervescenta! Wow si iar wow!

Mi-a placut fiecare minutel, colegii de grupa, atmosfera libera, faptul ca am pus intrebarile care ma framantau si am primit raspunsuri competente si clare. Mi-a placut legatura formata intre noi, faptul ca distantele fizice dintre noi nu numai ca nu s-au simtit, ci pur si simplu nu au existat! Eu in Italia, altcineva in Mexic, maestrul in Romania, m-au facut sa pricep practic legea lui unu, nu mai eram entitati separate, eram unul! Si apoi meditatiile le puteam face acasa la mine, pe fotoliul cu care eram obisnuita, intr-un mediu cunoscut si relaxant, lucru foarte important pentru un incepator. A fost o experienta magnifica pe care abia astept sa o repet si la cursul de avansati.

Sincer? Cursurile on line mi se par mult superioare din toate punctele de vedere “.
Aurora din Italia