Aplicatia Terapia prin meditatie

Pentru mult timp am inregistrat meditatiile pe care le faceam cu oamenii cu care lucram la terapie si le-am oferit inregistrarile pentru ca ei sa poata lucra acasa si pe cont propriu.

Intre timp am observat aceasta oportunitate de a ajuta pe cei cu care lucrez, construind o aplicatie pentru telefonul mobil care sa contina instructiuni pentru invatarea meditatiei  si inregistrarile celor mai eficiente, dar si mai simple si eficiente meditatii pe care le-am realizat impreuna ei. Asa s-a nascut aplicatia gratuita de Android “Terapia prin meditatie”

Aplicatia ofera avantajul de a lucra fiecare meditatie usor si intr-un mod ghidat, in fiecare zi, fara a fi nevoiti sa memoram etapele. Cei care folosesc aplicatia in fiecare zi spun ca ghidarea ii ajuta sa lucreze cu usurinta si are un efect linistitor asupra lor.

Multi dintre utilizatori mi-au scris ca, de cand folosesc aplicatia, au reusit sa aiba o minte mai echilibrata, mai calma si un somn mai bun.

Oamenii folosesc aplicatia in momente in care inainte pierdeau timpul-cum ar fi minutele in care asteptau autobuzul in statie sau in pauzele de la serviciu-pe care acum le-au transformat in momente in care isi construiesc starile de calm.

Multi mai folosesc meditatiile din aplicatie inainte de a se culca, pentru a adormi mai usor si a avea un somn mai profund.

Altii le folosesc in perioadele in care au stari anxioase, pentru calmarea mintii si reducerea efectelor acestora sau pentru scaderea pur si simplu a nivelului de stres.

***

Iata cateva opinii despre aplicatie, pe care le-am primit de la utilizatori:

“De mare folos si foarte bine structurata! Multumesc frumos!”

“Recomand aplicatia tuturor celor care au probleme cu somnul!”

“M-a ajutat sa imi diminuez substantial starile anxioase.”

“Cu ajutorul unei metode de respiratie din aplicatia dvs am reusit sa scap de un atac de panica. Acum ma simt mult mai sigura pe mine.”

“Folosesc aplicatia de doua ori pe zi si mi-a scazut nivelul de stres la serviciu. Lucrurile sunt acum mult mai suportabile pentru mine. Va multumesc, ati facut o treaba excelenta!”

***

Cum se instaleaza aplicatia?

1-intrati pe Google Play (pentru telefoanele cu Android)

2-cautati aplicatia Terapia prin meditatie

3-descarcati aplicatia, o instalati si apoi o deschideti (dand “Ok” la toate permisiunile pe care le solicita)

*recomand ca periodic sa verificati daca sunt actualizari (fiindca voi introduce in curand noi meditatii si facilitati)

Cum se foloseste?

-se intra intr-un capitol din aplicatie, de exemplu: “Respiratie constienta”

-acolo se poate asculta prima meditatie, direct, apasand pe butonul “Play” care apare pe ecran

-daca dorim sa accesam lista cu toate meditatiile din capitol, glisam ecranul de sus in jos si apoi putem da “Play” si asculta meditatia dorita

-recomand ascultarea meditatiilor la casti, fiindca se aude mult mai bine decat la difuzorul telefonului

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.