Ce terapii practic si cu ce rezultate?

Practic, in principal, trei forme de terapie care pot ajuta la echilibrarea starii de sanatate si a starii emotionale:

Terapia pe meridianele de energie (terapia bio-informationala) pe care am pus-o la punct pornind de la ideea de a debloca meridianele de energie ale corpului. Ajuta mecanismele de autovindecare ale organismului.

Terapia somato-informationala-ajuta organismul sa elimine energiile blocate datorita emotiilor si contribuie la echilibrarea emotionala

Meditatia terapeutica-ajuta re-echilibrarea pe nivelele cele mai profunde ale fiintei.

***

Ele au o larga aplicabilitate in rezolvarea problemelor legate de energia:

creierului sau a ochilor

sistemului endocrin (pot beneficia in special glanda hipofiza, tiroida, timus, glandele suprarenale si in anumite situatii pancreasul)

inimii si a plamanilor

ficatului, bilei, splinei, stomacului si intestinului subtire, colonului, pancreasului

rinichilor, aparatului genital

sistemul nervos (neuro-vegetativ)

-dezechilibre energetice corespunzatoare stresului, starilor de burnout, starilor anixoase, depresiilor si atacurilor de panica, insomniilor.

-dezechilibre energetice majore ale organismului provenite din situatii legate de malignitate

***

Pot sa ma pronunt in privinta unor situatii individuale dupa ce am posibilitatea sa fac o evaluare energetica a clientului respectiv.

***

-Nu se pot trata prin metodele pe care le folosesc: dezechilibre care provin din situatii legate de infectii, virusuri, anumite probleme ale sistemului osteo-articular si nici dezechilbre care provin din situatii psihiatrice.

***

-Observatie: Rezultatul terapiei poate depinde de multi factori care nu se pot controla intotdeauna in intregime (cum ar fi vechimea sau complexitatea dezechilibrului de energie, dorinta de vindecare, starea generala a organismului clientului etc.).

***

Tehnicile pe care le practic pot folosi si pentru persoane sanatoase, pentru energizare suplimentara, obtinerea de performante in domeniul profesional, dezvoltare personala etc.

-Pentru afectiuni ale sanatatii sau dezechilibre ale functiilor psihice recomand in primul rand prezentarea la medic sau psiholog si abia apoi la cabinetul de terapii complementare.

-Nu primesc la terapie decat persoane care sunt deja sub supraveghere medicala sau psihologica de specialitate pentru problema respectiva.

Contact: Programari terapieClick aici.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.