Echilibrare energetica

Practic forme de echilibrare energetica bazate pe tehnici de meditatie care sunt utile in obtinerea starii de bine in organism.

Se realizeaza cu ajutorul lor deblocarea meridianelor de energie ale organsimului si echilibrarea energetica.

***

Metodele pe care le folosesc nu au nicio legatura cu vreo forma de terapie medicala si nu intentioneaza sa fie sau sa se substiutie acesteia.

-Metodele pe care le folosesc nu au nicio eficienta pe: dezechilibre energetice care provin din situatii legate de infectii, virusuri, anumite probleme ale sistemului osteo-articular si nici dezechilbre care provin din situatii psihiatrice.

***

Tehnicile pe care le practic pot folosi pentru persoane sanatoase, pentru energizare suplimentara, obtinerea de performante in domeniul profesional, dezvoltare personala etc.

-Pentru afectiuni ale sanatatii sau dezechilibre ale functiilor psihice recomand prezentarea la medic, psiholog sau psihiatru, dupa caz.

-In cazul existentei unor afectiuni ale sanatatii nu primesc la procedurile de echilibrare energetica decat persoane care sunt deja sub supraveghere medicala sau psihologica de specialitate pentru problema respectiva si care urmeaza consecvent terapia de specialitate recomandata.

Contact: Programari echilibrare energeticaClick aici.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.