7 SEMNE CARE NE ARATA CA NE-AM INTALNIT SUFLETUL PERECHE

Intalnirea cu sufletul pereche este un eveniment crucial in existenta noastra: dintr-o data constatam ca o persoana de importanta maxima ne-a patruns in viata. Brusc putem capata senzatia ca viata noastra incepe sa se schimbe, intr-un sens de care nu suntem inca constienti. Putem doar sa intuim ca schimbarile care urmeaza sunt mai mari decat orice altceva am experimentat pana atunci. Am putut simti aceste lucruri si inca multe altele pe deasupra, in urma cu mai bine de 30 de ani cand mi-am cunoscut sotia.

Cred ca aceasta schimbare prin care trec toate sufletele pereche este accesibila oricui, insa un asemenea dar de la Divinitate nu este intotdeauna recunoscut la nivel constient. Cateodata suntem prea prinsi in mrejele vietii, suntem distrasi de oboseala, stres, tipare negative de gandire, convingeri limitative, obiceiuri de viata, stima de sine scazuta, traume din trecut si o asemenea oportunitate nu ne prinde cu inima deschisa.

De aceea este foarte important sa stim sa idenitificam indiciile aparitiei sufletului pereche in viata noastra si fiindca aparitia sa este un semn misterios, care rareori poate fi prezis. Asa ca trebuie sa invatam sa fim pregatiti si cu atentia treaza.

In primul rand ar trebui sa ne punem problema ce este sufletul pereche. Am putea sa il idenitificam ca persoana cu care suntem perfect conectati la nivel emotional, energetic, mental si spiritual. Ar putea fi prietenul nostru, iubitul nostru sau profesorul nostru in ale vietii. Ar putea fi catalizatorul cresterii noastre spirituale si oglinda celor mai profunde dorinte, nevoi sau frici ale noastre. Ne poate reflecta umbra dar si cea mai profunde frumusete interioara si cele mai importante puncte tari ale caracterului. Astfel, sufletul pereche ne va ajuta sa accesam cele mai profunde nuante ale cresterii spirituale.

Asa cum spunea Rumi: “Iubitii nu se intalnesc pana la urma intr-un loc anume. Ei sunt unul in celalalt tot timpul.”

Putem remarca faptul ca nu suntem intotdeauna receptivi la semnul aparitiei sufletului nostru pereche. S-ar putea ca in acea perioada sa fim cu inima franta sau obositi, deziluzionati sau pur si simplu neatenti. De aceea este bine sa stim cateva semne care ne-ar putea arata ca tocmai ne-am cunoscut cealalta jumatate a noastra. Iata care ar putea fi acestea:

-avem senzatia puternica de deja vu in ce priveste persoana respectiva sau sentimentul de nezdruncinat ca ne cunoastem cu ea sau ca suntem destinati sa fim impreuna;
-avem senzatia ca persoana respectiva va juca un rol major in dezvoltarea noastra personala, fara a sti exact cand si cum;
-simtim o conexiune foarte puternica cu persoana respectiva care ne trezeste si socheaza in acelasi timp;

-ne simtim ca acasa alaturi de persoana in cauza;

-simtim ca am asteptat sa vina acest moment intreaga noastra viata;

-simtim ca partea noastra luminoasa este echilibrata de partea intunecata a celuilalt si invers

-simtim ca expansionam, crescand dincolo de limitele identitatii noastre conventionale.
***
Bineinteles ca mai pot exista si alte semne dupa care ne putem ghida si va invit sa scrieti la comentariile acestei postari daca ati experimentat asa ceva!
***

***
Stefan Pusca

stpusca@yahoo.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.