Cum poti lua decizii majore in viata

Cum poti lua decizii majore in viata

Primul lucru pe care il putem observa este ca nu exista cu adevarat decizii majore sau minore in viata. Cateodata o decizie minora ne poate influenta viitorul foarte tare si invers.

Daca totusi sunt decizii care ti se par majore si te streseaza te rog sa faci in urmatorul fel: seara, inainte de culcare, te asezi la birou si vei face intai o relaxare completa. Pentru a invata cum se face o relaxare completa te poti uita pe canalul meu de YouTube si acolo vei gasi cateva filmulete cu exemple.

Pe o foaie de hartie scrii situatia in care trebuie sa iei decizia respectiva si iti pui apoi in minte intrebarea: oare ce decizie este mai buna pentru mine?

Constientizezi starea pe care ti-o da exprimarea intrebarii.

Vei scrie apoi pe hartie care sunt variantele majore de decizie. Apoi derulezi in minte variantele de evolutie a situatiei care ar putea avea loc functie de potentialele decizii pe care le-ai putea lua. Faci apoi un scurt exercitiu de urmarire a respiratiei pentru cateva mainute, apoi te culci. A doua zi iti va fi mult mai usor sa iei decizia. Dupa ce ai luat decizia, nu regreta nicodata ce se intampla. Timpul nu se intoarce inapoi si, dupa cum spun versurile unei melodii cunoscute, ceea ce conteaza in viata este calatoria nu destinatia.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.