Consiliere personala

Iata care sunt avantajele radiestezei in domeniul consilierii personale:
-Masuratorile radiestezice bine facute sunt in aceeasi clasa de precizie cu o prognoza meteo foarte buna (pot ajunge pana la 98-100% grad de realizare).
-Posibilitatea de a merge in profunzime cu analizele radiestezice efectuate, posibilitatea de a masura si evalua multiple variante de viitor sau de evenimente.
Pana acum am lucrat in tipuri de situatii legate de evaluare, monitorizare si solutii pentru:
abundenta, prosperitate si domeniul financiar-alegerea variantelor corecte
relatii personale (de cuplu, familie, prietenie etc.), compatibilitati (in plan fizic, emotional, energetic, mental, spiritual), diferentelor de personalitate si a comportamentelor negative si pozitive in cadrul cuplului
depasirea blocajelor de viata
-rezultate bune la examene, interviuri de angajare
-imbunatatirea nivelului de incredere in sine
gasirea punctelor forte personale si modul cum pot fi ele folosite in profesie, relatii etc.
-situatii de business (pentru mai multe detalii a se vedea si articolul privind consilierea de business!)
viata emotionala-psihic, nivel de incredere in sine, cat suntem de afectati de traumele emotionale din trecut, alegerea directiei si estimarea evolutiei pozitive in procesul de re-echilibrare
viata spirituala: rezolvarea dezechilibrelor energetice, invatarea meditatiei (inclusiv cu ajutorul modelului de unde cerebrale), etc.
 
Pentru a realiza o programare la consiliere, va rog sa scrieti un scurt mail de prezentare a problemei Dvs., la email stpusca@yahoo.com, insotit de datele Dvs. de contact.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.