Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cum pot sa particip?

 

Foarte simplu: ne trimiti un email la adresa stpusca [@] yahoo.com cu datele tale personale (numele, numarul de telefon, localitatea) impreuna cu o scurta motivatie pentru care doresti sa participi la programul de meditatie impreuna cu noi. Noi te vom contacta (pe email sau telefon) pentru a stabili impreuna cum poti participa.

 

Iata cum se lucreaza cu softul de video-conferinta:

1-accesati www.zoom.us
2-in partea cea mai de jos a paginii este o zona de culoare gri. In a doua coloana din stanga, imediat sub “Download”, dati click pe “Meetings client” si descarcati si instalati programul de client pentru conferinta.
3-cand doriti sa participati la o conferinta porniti programul de client ZOOM si apar o fereastra unde dati click pe JOIN MEETING.
4-o sa va ceara un numar pe care VI-L DAU EU cu 30 min inainte (prin mail sau printr-o postare pe un grup de Facebook) si il scrieti acolo.
5-va cere sa va completati numele si va scrieti numele real (acela il vad eu in conferinta) si gata, ati intrat!

Puteti vedea o prezentare mai amanuntita a instalarii programului Zoom dand click AICI:

Pentru incepatori: este util sa vizualizati la inceput doua filmulete in care dau indicatii despre cum se practica cateva meditatii de baza (dureaza aproximativ 20+20 minute in total):

   

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.