Grupul nostru de meditatie (online)

Daca cineva m-ar întreba care este cea mai usoara si mai solida metoda de a învata meditatia, as spune ca este un grup de meditatie. Iata de ce:

-în grup, orice lucru se învata întotdeauna mai usor;

– „efectul de grup“ amplifica forta meditatiei si da usurinta si stabilitate în lucru;

– deoarece un grup are, de regula, întâlniri saptamânale (fie ca este un grup în lumea reala, fie ca este un grup pe internet, cu sistem de videoconferinta, asa cum este al nostru în aceasta perioada), aceasta ne ajuta sa devenim disciplinati în practica;

– grupul este ghidat de un îndrumator, care are experienta si a parcurs deja toate etapele prin care trec participantii;

– îndrumatorul poate da sfaturi celor care au nevoie de ele si îi poate ajuta sa învinga dificultatile;

–  grupul este interactiv, fiindca îndrumatorul poate raspunde la întrebari;

– în plus, în cazul grupurilor care lucreaza online, se poate participa din orice parte a lumii la meditatii (grupul nostru are participanti din Italia, Grecia, Germania, Danemarca, SUA, Austria, Anglia, Spania, Suedia, Africa de Sud, Australia etc.);

– tot pentru grupurile online, se pot relua meditatiile prin accesarea înregistrarilor sesiunilor trecute, ceea ce este de un mare ajutor în practica si în învatare;

– pentru cei care nu pot intra online în direct, la un moment dat, la meditatii, exista facilitatea de a le parcurge într-un program flexibil, atunci când au posibilitatea;

– oricine se alatura grupului, la un moment oarecare, indiferent de nivelul de experienta, se poate pune la punct cu ceea ce s-a facut anterior, accesând filmarile meditatiilor anterioare.

* * *

Grupul nostru de meditatie functioneaza de 10 ani si poate fi accesat daca îmi trimiteti un mesaj la stpusca@yahoo.com –care sa contina numele dvs, localitatea si numarul de telefon, impreuna cu o scurta motivatie pentru participarea la programul de meditatie (cu aceasta ocazie puteti afla si conditiile de participare!).

***

In continuare, voi reproduce câteva opinii ale participantilor la grupul nostru de meditatie:

1-E uimitor sa constat cum s-au schimbat multe în viata mea si doar în decursul acestor 5 saptamâni. Unele informatii le aveam, dar au ramas la nivel de cunoastere, nu le-am aplicat; aici am primit multe informatii noi si constat, cu bucurie, ca le integrez în practica foarte usor, ca aproape ma întreb de ce mi se parea asa de complicat!

De 5 saptamâni, reusesc sa-mi acord timp pentru mine! De 5 saptamâni, abia astept ziua de luni!

Sunt foarte bine eu cu mine, sunt recunoscatoare universului ca v-am întâlnit si ca fac parte din acest grup! (Participanta noua la grup)

2-Aseara am reluat meditatiile! Efectul? Am dormit bustean, m-am trezit pe aceeasi parte si, desi m-am culcat la ora 00.00, la 6.30 dimineata m-am trezit total fresh!

Mi-am început ziua cu un pahar de apa cu lamâie si meditatii.

La meditatia împamântarii, am fost învaluita de toate culorile curcubeului, care porneau sub forma de energie din centrul pamântului.

Minunat! Zi buna tuturor! (Participanta cu 8 ani de experienta în meditatie si tot 8 ani vechime în grup)

3-Am reluat întâlnirea de aseara [cu ajutorul filmarii de pe grup] si pot spune ca: partea de echilibrare yin & yang functioneaza foarte bine, sunt relaxata, am mintea limpede, se întâmpla lucruri bune în jurul

meu; la partea de împamântare, am simtit cum o boare, usor rece, urca prin talpi pâna mai sus de genunchi.

De la genunchi în sus, am simtit-o ca o lumina rece; la meditatia de marire a câmpului inimii, am simtit cum se încalzeste inima si zona din jurul ei; câmpul creat a fost atât de mare, ca, la un moment dat, nu l-am mai vazut, doar am stiut ca e mare! Meditatia cu soricei mai trebuie sa o exersez. (Participanta cu 3 ani de experienta în meditatie si trei ani vechime în grup)

4-Meditatiile m-au linistit! Am simtit ca primesc aer, ca respir mai bine! (Participant începator în meditatie si în grup).

5-Îmi aduc aminte ca, în urma cu 8 ani, înainte sa fac parte din acest grup de meditatie, avusesem 15 ani de insomnii groaznice. Acum nu mai am nicio problema. (participanta cu 8 ani de experienta în meditatie si 8 ani de vechime în grup)

6-Pe mine, meditatia de transmitere de gânduri bune ma încânta cel mai mult. Mi se pare ca si grupul nostru e un grup mai special, desi nu cunosc persoanele. Ceea ce simt la aceasta meditatie ma convinge de asta. Va multumesc tuturor! (Participant cu 1 an vechime în meditatie la data intrarii in grup).

Grupul nostru de meditatie functioneaza de 10 ani si poate fi accesat daca îmi trimiteti un mesaj la stpusca@yahoo.com –care sa contina numele dvs, localitatea si numarul de telefon, impreuna cu o scurta motivatie pentru participarea la programul de meditatie (cu aceasta ocazie puteti afla si conditiile de participare!).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.