Programul “Mindfulness pentru scaderea nivelului de stres individual si organizational”

Relaxare“Mindfulness pentru scaderea nivelului de stres individual si organizational” este un program adresat angajatilor din companiile din Bucuresti care doresc sa isi rezolve probleme legate de efecte ale stresului.
In cadrul acestui program se organizeaza un scurt curs initial de Mindfulness insotit de sesiuni de practica saptamanale. Practica dureaza 15 minute, de regula in timpul pauzei de pranz.
Scopul acestora este scaderea nivelului de stres, imbunatatirea capacitatii de concentrare si de munca, micsorarea efectelor oboselii, cresterea nivelului de incredere in sine.
Prin practica regulata a sistemului se pot obtine rezultate deosebite. Studiile stiintifice vorbesc despre cresterea capacitatii de munca, gandire mai clara si atentie mai bine sustinuta, sanatate mai buna, mai putine absente de la serviciu, stare de bine accentuata, mai putine conflicte intre angajati.
Acest program poate fi accesat atat de companii cat si de catre angajati (atunci cand exista acordul firmei) sau persoane particulare.
Numarul de telefon de contact pentru detalii si inscrieri in programul “Mindfulness pentru scaderea nivelului de stres individual si organizational” este 0722.250.807.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.