Ce este acela un egregor si cum ne conectam la egregori?

 

Un egregor este o forma-gand colectiva realizata de catre un grup de fiinte, nu neaparat oameni. Cuvantul a fost folosit pentru prima data in epoca moderna de catre celebrul autor Victor Hugo in cartea sa “Legenda secolelor”. Daca vreti sa vedeti cum se construieste un egregor intr-o confrerie oculta puteti urmari filmul “Dark City” realizat in 1998 sub regia lui Alex Proya.

Este foarte interesant cum poate fi accesat un egregor: in legatura cu aceasta exista un experiment celebru numit “maimuta numarul 100”. La sfarsitul anilor ’70 cercetatorii din Japonia studiau un grup de maimute din Filipine. Una din acestea descoperise cum sa spele bananele de pe plaja de nisip in apa marii. Ea le-a invatat si pe celelalte maimute cum sa faca acest lucru. In momentul cand a 100-a maimuta a invatat sa spele bananele, restul coloniei a putut face acest lucru in mod natural, fara nici o pregatire. Ele au accesat egeregorul creeat de celelalte. Accesarea unui egregor se face prin rezonanta cu nivelul energetic respectiv si se poate face cu sau fara intentie.

Iata un exercitiu privind modalitatea de a ne conecta cu intentie la un egregor: meditand in mod repetat asupra conexiunii cu unul din membrii colectivitatii care a creeat egregorul, imaginandu-ne ca imaginea noastra se suprapune peste imaginea sa, ca intre inima noastra si inima lui se creeaza un tunel energetic si informational care permite comunicarea in ambele sensuri.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.