Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Grupul de meditatie

 

Va invit sa meditati impreuna cu noi o data sau de doua ori pe saptamana, in direct cu ajutorul unui soft de video-conferinta interactiva (asemenator cu programul Skype)! Astfel puteti sa invatati sa meditati si sa faceti acest lucru in mod organizat si regulat, impreuna cu grupul nostru.

Avantajul acestei metode este ca imprima o foarte buna disciplina de lucru participantilor (exact asa cum face o scoala cu program bine sistematizat), fiind totodata foarte comod sa se participe de acasa, prin internet. Practica perseverenta a meditatiei duce la rezultate foarte bune si profunde in raport cu echilibrul nostru interior.

Lucrand pe internet se poate participa chiar daca sunteti din alte orase din tara sau din strainatate. Din grupul nostru fac parte persoane care participa la meditatii din toate zonele tarii, cat si din Italia, Anglia, Elvetia, Germania, Finlanda, SUA, Islanda, Mexic, Austria etc.

Iata cum se poate initia participarea la grup: ne trimiteti un email la adresa stpusca [@] yahoo.com cu datele dvs personale (numele, numarul de telefon, localitatea) impreuna cu o scurta motivatie pentru care doriti sa participati la programul de meditatie impreuna cu noi. Noi va vom contacta (pe email sau telefon) pentru a stabili impreuna cum puteti fi primit in grupul nostru.

Mai multe detalii privind inscrierea in grupul nostru de meditatie gasiti aici, precum si doua filmulete introductive despre practica meditatiei terapeutice: http://www.stefan-pusca.ro/cum-pot-sa-particip/ .

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.